• Categorii Categorii
 • Prima   -  LABORATOARE   -  Laboratorul încercări chimic-tehnologic  -  Procedura încercărilor

  Procedura încercărilor

       
   19.06.2017     

  Procedura de prezentare a probelor pentru încercări

  Laboratorul încercări chimic-tehnologic efectuează încercări de laborator pe tot spectrul domeniului de acreditare atât pentru persoane juridice cât şi cele fizice.

  Procedura este următoarea:

  1. Se solicita încercările unui produs conform anexei la Certificatul de acreditare printr-o scrisoare adresată Directorului "Centrul Tehnic pentru Securitate Industrială şi Certificare" SRL ("CTSIC") Dlui Gheorghi EFTENI. Solicitările se acceptă și prin intermediul: fax - 022 208166, e.mail - agentia@mdl.net, office@ctsic.md
  2. După ce cererea a fost acceptata şi vizată de către director este transmisă în laborator pentru întocmirea Contract-contului (în 2 exemplare), care ulterior este transmis spre vizare Directorului "CTSIC".
  3. După vizare contract-contul este transmis solicitantului spre achitare.
  4. Se prezintă proba în anticamera "CTSIC".
  5. Proba de încercat se transmite în laborator.
  6. Încercările sunt efectuate numai după achitarea integrală a costului.
  7. După finisarea încercărilor pe proba prezentată (durata încercărilor constituie în medie 10 zile lucrătoare), se întocmeşte Raportul de încercări şi Actul de îndeplinire a lucrărilor (în 2 exemplare) .
  8. Din laborator Raportul de încercări şi actele de îndeplinire a lucrărilor se transmit la sediul "CTSIC".
  9. La sediul "CTSIC", în anticameră, se eliberează Raportul de încercări, totodată solicitantul pune ştampila şi semnătura pe contract-conturi (2 exemplare) şi pe actele de îndeplinire a lucrărilor (2 exemplare).

  click pentru a descarca forma "Cerere pentru efectuarea încercărilor de laborator"