• Categorii Categorii
 • Prima   -  ACTUALITĂŢI   -  NOUTĂȚI  -  Vizita delegației CTSIC la complexul de laboratoare al Institutului de Standardizare din Turcia, TSE „KIMYA LABORATUVARI“ (Gebze)

  Vizita delegației CTSIC la complexul de laboratoare al Institutului de Standardizare din Turcia, TSE „KIMYA LABORATUVARI“ (Gebze)

       
   15.08.2018    7353 Accesări    

  Delegația reprezentanților Centrului Tehnic pentru Securitate Industrială și Certificare a efectuat o vizită la campusul de calitate a complexului de laboratoare al Institutului de Standardizare din Turcia, TSE „KIMYA LABORATUVARI" (Gebze), acreditată de către TÜRKAK în conformitate cu cerințele standardului TS EN ISO IEC 17025, care oferă servicii de inspecție și testare, în conformitate cu standardele internaționale, începînd cu anul 1997. Personalul de laborator cu o înaltă calificare, capabil să răspundă rapid și corect la interpelerăle clientului, echipamente moderne și aproximativ 2000 de metode experimentale, asigură respectarea cerințelor interne și internaționale impuse asupra calității produselor.

  În cadrul reuniunilor de lucru, delegațiile au făcut schimb de experiențe, opinii și informații utile privind testele de laborator. Sa ajuns la un acord cu privire la implementarea experienței colegilor turci în procesul de activitate a laboratorului CTSIC, inclusiv noi metode de testare, baze de date, standarde și întreținerea echipamentului, care vor răspunde în mod adecvat și corespunzător la schimbarea rapidă a condițiilor și tendințelor în lumea industrială modernă.

  Întâlnirile și discuțiile au avut loc sub formă de conversații individuale și întâlniri de grup, într-o atmosferă deschisă și constructivă.
  Părțile au discutat despre planificarea unor acțiuni pentru viitor care vizează o cooperare bilaterală și fructuoasă comună.

  Este planificată implicarea specialiștilor CTSIC în comparații la nivel internațional, pentru a garanta calitatea serviciilor furnizate, ca parte a unui acord cu Ministerul Economiei pentru acoperirea laboratorului cu 100% teste în conformitate cu standardele europene.