print
În cadrul Î.S. "CTSIC" s-a desfășurat procesul de atestare a personalului în domeniul controlului nedistructiv
28.08.2017 6051 Accesări  

În perioada 21 - 26 August 2017 în scopul executării prevederilor Planului de Acţiuni din 14.07.2017, aprobat de Ministerul Economiei şi Infrastructurii, în cadrul Secţiei de reciclare şi certificare a personalului, Î.S. "CTSIC" s-a desfăşurat procesul de atestare a personalului pe control nedistructiv.


Ca rezultat a cererilor/dosarelor depuse de către candidaţi, s-a efectuat examinarea pe următoarele metode de control nedistructiv, nivelul II:
(RT) - examinare radiografică; (UT) - examinare ultrasunete; (VT) - examinare vizuală.

La procesul de atestare au fost antrenaţi examinatori de nivelul III - NESTERENCO Alexei şi MELANCIUC Vitalii, reprezentanţii întreprinderii «Общество технического надзора ДИЭКС», oraşul Dnepropetrovsk, Ucraina.

Procedura de atestare s-a derulat la un nivel profesional ridicat, într-un climat favorabil de comunicare a părţilor implicate.
Comisia de Atestare instituită în cadrul Î.S. "CTSIC" va elibera candidaţilor promovaţi permise de exercitare pe metode de control distincte, fapt care le va permite desfăşurarea activităţii pe o perioada de 36 luni.

atestare 08

Copyright © 2020 Centrul Tehnic pentru Securitate Industrială şi Certificare