• Categorii Categorii
  • Prima   -  ACTUALITĂŢI   -  NOUTĂȚI  -  În incinta sediului CTSIC a avut loc întâlnirea de lucru cu importatorii de produse petroliere

    În incinta sediului CTSIC a avut loc întâlnirea de lucru cu importatorii de produse petroliere

         
     11.03.2019    8160 Accesări    

    La 05.03.2019 în incinta Centrului Tehnic pentru Securitate Industrială şi Certificare, mun. Chişinău, str. Serghei Lazo, nr. 48, a avut loc o întâlnire de lucru cu reprezentanţii importatorilor de produse petroliere pe teritoriul Republicii Moldova.
    Într-o atmosferă de lucru au fost discutate ultimele modificări introduse în Legea nr.461 din 30.07.2001 privind piaţa produselor petroliere; Hotărârea Guvernului nr. 476 din 17.04.2002 pentru aprobarea Regulamentului privind modul de transportare a produselor petroliere importate; Hotărârea Guvernului nr. 1116 din 22.08.2002 despre aprobarea Regulamentului cu privire la depozitarea şi comercializarea cu ridicata, prin sistem automatizat, a produselor petroliere identificate.
    Reprezentanţii importatorilor de produse petroliere, prezenţi la întâlnire, au fost informaţi despre procedurile de efectuare a inspecţiei produselor petroliere în contextul acestor modificări. O atenţie deosebită s-a acordat etapelor de realizare a inspecţiei. S-au discutat o multitudine de probleme ce ţin de modificările introduse în legislaţie la care s-au primit răspunsuri.

    La întâlnire au fost prezenţi reprezentanţii următoarelor companii:
    ÎM "Tirex Petrol" SA; ÎCS "Bemol Retail" SRL; ÎM "Rompetrol Moldova" SA; SC "BasaPetrol" SRL; SRL "Adna-Plus"; SRL "Gloria-Qvarc"; SRL "Vero-Nadina"; ÎCS "Lukoil-Moldova" SRL; SRL "Petrom Moldova"; SRL "Sheriff"; SRL "Naftatrans"; SRL "Parcul de autobuze şi taximetre nr.9"